The poison is on the table

Authors

  • Luiz Claúdio Meirelles Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz), Escola Nacional de Saúde Pública (ENSP). Rio de Janeiro, Brasil.

DOI:

https://doi.org/10.3395/reciis.v8i3.689

Keywords:

Pesticides, Agroecology, Food contamination, Worker, Food

Abstract

Datasheet:


Director: Silvio Tendler
Production: Maycon Almeida
Developer: Caliban Cinema and Content
Screenplay: Silvio Tendler
Photography: Xeno Veloso
Year: 2014
Country Brazil
Genre: Documentary
Color: Colorful
Duration: 71 minutes
Available in: http://www.youtube.com/watch?v=fyvoKljtvG4
Accessed on: 26 September 2014

Author Biography

Luiz Claúdio Meirelles, Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz), Escola Nacional de Saúde Pública (ENSP). Rio de Janeiro, Brasil.

Possui graduação em Agronomia pela Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (1986) , especialização em Engenharia Sanitária e Ambiental pela Universidade do Estado do Rio de Janeiro (1987) , especialização em Saúde do trabalhador e ecologia humana pelo Fundação Oswaldo Cruz (1987) e mestrado em Mestrado em Ciências da Engenharia da Produção pela Coordenadoria de Pesquisa e Pós-Graduação em Engenharia - UFRJ (1996) . Atualmente é Pesquisador adjunto do Fundação Oswaldo Cruz. Tem experiência na área de Saúde Coletiva , com ênfase em Saúde Pública.

 

How to Cite

Meirelles, L. C. (2015). The poison is on the table. Revista Eletrônica De Comunicação, Informação & Inovação Em Saúde, 8(3). https://doi.org/10.3395/reciis.v8i3.689

Issue

Section

Reviews of books and audiovisual productions